Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Se recomanda citirea cu atentie a acestora.

Clientii pot comanda produse de pe www.universul-agricol.com cu ajutorul cosului de cumparaturi. Comenzile livrate prin Posta Romana vor fi livrate in 4-7 zile lucratoare, iar cele livrate prin curier in 2-3 zile lucratoare.

Dupa efectuarea comenzii, un operator vă va suna pentru confirmarea comenzii si se va ocupa de prelucrarea ei in in cel mai scurt timp posibil. Clientii sunt rugati sa fie siguri de comanda finala, astfel incat sa nu fie nevoie sa mai fie modificata comanda, deoarece prelucrarea ei presupune un proces consumator de timp. Din acest motiv, modificarea unei comenzi este considerata o exceptie. Clientii pot modifica o comanda prin email, la adresa contact@universul-agricol.com, iar dupa ce a fost preluata de curier, sau predata la posta, comanda nu mai poate fi modificata. De asemenea, dupa confirmarea comenzii si expedierea acesteia, comanda nu mai poate sa fie anulata. www.universul-agricol.com isi rezerva dreptul de a nu mai colabora cu clientii care anuleaza comenzile dupa confirmare in mod repetitiv.

Modalitatile de plata sunt:

  • Ramburs la curier/la ridicarea coletului de la posta: in cazul in care alegi aceasta metoda de plata, vei plati valoarea coletului in momentul in care curierul ajunge la tine sau cand ajungi la posta pentru ridicarea coletului;
  • Plata prin intermediul unui card: in cazul in care alegi aceasta metoda de plata, trebuie sa completezi un formular care sa contina informatiile cardului tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Intregul continut al acestui site este proprietatea site-ului www.universul-agricol.com si este reglementat prin legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.